Podprite nas

Podprite nas z donacijo 1 % vaše dohodnine


Spoštovani člani, starši, ljubitelji in podporniki prleškega juda!

V prleških judo klubih si prizadevamo, da bi našim članom in članicam zagotavljali čim bolj kakovostne in cenovno ugodne programe. Delujemo v javnem interesu, zato smo upravičeni do donacij v višini do 1 % dohodnine, ki nam jo lahko namenite davčni zavezanci rezidenti.

Vabimo vas, vaše družinske člane in prijatelje, da naše delo podprete tako, da namenite delež svoje dohodnine našim klubom. To vas nič ne stane, saj gre za prerazporeditev sredstev, ki jih kot davčni zavezanci za dohodnino že plačate v državni proračun.

Delež dohodnine lahko po novem zelo enostavno, donirate kar na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije. S klikom na spodnje klube izberite tistega, ki ga želite podpreti.

JUDO KLUB ORMOŽ

JUDO KLUB JURŠINCI

JUDO KLUB KRIŽEVCI PRI LJUTOMERU

PRLEŠKA JUDO ZVEZA

ŠD PRLEŠKA JUDO ŠOLA

Vpišite zahtevane osebne podatke in se z miško ali s prstom podpišite.

Če želite donirati že delež dohodnine za tekoče leto, vas prosimo, da zahtevek pošljete ali dostavite pred 31. decembrom.

Če želite, lahko vlogo oddate tudi preko spletnega portala e-davki. Več informacij dobite tukaj. Seveda pa lahko še vedno ročno izpolnite obrazec in ga po navadni pošti pošljete na finančni urad ali pa ga podpisanega izročite vašemu trenerju.

Za vašo donacijo in podporo se vam vnaprej zahvaljujemo. Hvala seveda tudi vsem, ki ste nas že podprli. Skupaj smo močnejši.